top of page

CHÂTEAU DU POMMOY

 

Bienvenue bij Château du Pommoy. Dit comfortabel ingerichte Franse kasteel staat op een prachtige, goed bereikbare én rustige locatie in het regionaal natuurpark Le Morvan. Op zo’n 700 km van Utrecht, uitstekend te bereizen in één dag en de ideale plek voor een goed verzorgde cursusreis.

Château du Pommoy in Regionaal Natuurpark Le Morvan

Het château staat op een prachtige plek met een vrije ligging en uitzicht over het omringende landschap. Het is een historisch, statig pand en zeer comfortabel. U heeft ook met een groter gezelschap (tot 20 personen) alle ruimte en vrijheid, zodat u echt kunt genieten.

 

Op de begane grond beschikt u over een dubbele salon, een eetkamer, een goed ingerichte keuken met alle mogelijkheden om lekker en gezond te koken en een handige aparte spoelkeuken. We hebben goede contacten met cateraars die ter plaatse heerlijke maaltijden verzorgen. In de grote salon zijn diverse zitplaatsen, zodat je samen kan zijn, maar ook in alle rust bijvoorbeeld een boek kan lezen. Uiteraard is er gratis Wifi.

In de directe omgeving is al veel te zien. U kunt direct vanaf het château al schitterend wandelen.  Ook met de auto kunt u nog talloze uitstapjes maken. Bezoek bijvoorbeeld de Gallo-Romeinse nederzetting Bibracte op de Mont Beuvray (bij mooi weer kunt u het Mont Blanc-massief zien liggen!). Op slechts 20 autominuten vindt u de gezellige stad Autun met haar kathedraal, musea, Romeins theater en vele terrassen….

Château du Pommoy is ook geschikt voor vakanties zonder cursus. Kijk op www.chateaudupommoy.com

bottom of page